Garantie bepaling

Zowel op nieuwe producten als producten uit onze showroomsale geldt de standaard fabrieksgarantie. Deze garantie is altijd afhankelijk van het product en het merk. Op de website van de fabrikant kun je informatie over de garantie terugvinden. Op de producten uit onze Refurbished collectie bieden wij vijf jaar volledige garantie op alle onderdelen.

Ben je niet tevreden met je aankoop, of is er iets niet in orde met het product? Neem dan altijd contact met ons op per telefoon of e-mail. Vermeld hierbij je ordernummer en een omschrijving van de klacht of vraag. Je hoort dan uiterlijk binnen twee werkdagen van ons en stemmen dan direct de oplossing met je af. Ook indien de officiële garantie eventueel al verlopen is.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/). 

RETOURNEREN

Retourneren kan  binnen 14 dagen de retour kosten zijn voor kosten van klant , na ontvangst van de bestelling. Geef schriftelijk of per e-mail door welk product je wilt retourneren. Vanaf dit moment heb je 14 dagen de tijd om het product te retourneren of wordt deze door Croff.BV opgehaald, indien dit is afgesproken. Binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product zal Croff.BV  het bedrag terugbetalen.

WIJ VERWERKELIJKEN DE BESTE OMGEVING
VOOR U, UW COLLEGA'S EN RELATIES.
Langs de Werf 22
1185 XT Amstelveen
+31 (0)20 21 49 580
info@croff.nl
KVK: 68791364
BTW: NL 8575 93481 B01
IBAN: 09 KNAB 0256361819
©2019 CROFF - all rights reserved
closealign-righttwitter-squarefacebook-squarelinkedin-squareinstagram linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram